Ekonomi

Basın Bülteni- Sibyl Hotel Erythrai, özel menüsüyle misafirlerine unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor


Ege'nin antik cennetlerinden Ildırı'da, tarih ve doğanın iç içe geçtiği büyülü bir
atmosferde konumlanan Sibyl Hotel Erythrai By Muup, misafirlerine sadece huzur
dolu bir tatil değil, aynı zamanda unutulmaz bir gastronomi deneyimi sunuyor.
Executive Şef Serhat Güneysu tarafından özenle hazırlanan menü, deniz ürünlerinden
zeytinyağlılara, çocuklara özel seçeneklerden gurme tatlılara kadar her damak
zevkine hitap ediyor. Misafirlere kendi damak zevklerine göre özel seçimler
yapma özgürlüğü sunan Sibyl'in Ala Carte Restoranında ise, her tabak şefin özenli
sunumuyla adeta bir sanat eserine dönüşüyor.

Çeşme'nin antik kentlerinden biri olan Ildırı'da üst düzey konaklama hizmeti sunan
Sibyl Hotel Erythrai By Muup, tarihi dokusuyla bezenmiş doğayla iç içe bir tatil
deneyimi yaşamak isteyen misafirlerine kusursuz bir atmosfer sunuyor.

Denizden Sofraya Gelen Ege'nin Tazeliği
Denizden gelen zenginliği Ala Carte menüsüne yansıtan Sibyl Hotel Erythrai By Muup
deniz mahsulleri ile öne çıkıyor. Tereyağlı karides, çıtır kalamar (badem soslu
ve tarator soslu alternatifleriyle), nohut püresi eşliğinde tahin soslu ahtapot
bacağı ve deniz mahsullü linguini gibi şef dokunuşlu lezzetler dikkat çeken
menüde, çıtır midye ve karides kroket ile sunulan özel tabaklar öne çıkıyor.
Ana yemeklerde, günlük olarak limandan taze gelen balık çeşitleri ve bonfile alternatifleri
sunulurken, tatlı menüsünde enginar tatlısı, ılık çikolatalı kek,
havuç dilim baklava ve fırın helva gibi zarif ve özgün seçenekler bulunuyor. Meze
menüsünde ise Ege mutfağının ferah dokunuşları hissediliyor. Deniz börülcesi,
Ege usulü bahçe salatası, ince kıyım çoban salata, atom, patlıcan salatası, kavun-karpuz,
yeşil elmalı kuru cacık ve İldır domates salatası gibi hafif ama lezzetli
meze çeşitleri, taptaze keçi peyniri ile tamamlanarak sunuluyor.

Sibyl Hotel Erythrai By Muup'da her gün farklı tatlar sunan açık büfe, zengin içeriğiyle
misafirlerin beğenisini kazanıyor. Soğuk büfede günlük taze salatalar,
zeytinyağlılar ve mezeler yer alırken, humus, portakallı kereviz, çiğ köfte ve
kuru cacık gibi seçenekler öne çıkıyor. Akşam saatlerinde ise haftada iki kez
düzenlenen show menüsünde hindi dolma, ossobuco, yaprak ciğer ve kuzu tandır
gibi özel ana yemekler hazırlanıyor.

Güne Ege'ye yakışır taptaze bir başlangıç sunan kahvaltı büfesinde, su böreği, zeytin
ve peynir çeşitleri, taze pişen yumurtalar ve sıcak omletler yer alıyor.
Show alanında misafirlerin isteğine göre anında hazırlanan omletler de kahvaltı
keyfini taçlandırıyor. Minik misafirler için özel olarak hazırlanan çocuk menüsünde,
günlük patates kızartması, sosis, soğan halkası, nugget ve balık kroket
gibi klasik lezzetler sunuluyor. Makarna çeşitlerinde ise mantı, Alfredo, pesto,
arrabiata ve ravioli gibi her güne farklı seçenekler yer alıyor.


-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -

Çerez Ayarları

Daha iyi, hızlı ve güvenli bir kullanım sağlamak amacıyla web sitemizde tarayıcı çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için Çerez Aydınlatma Metni 'ni inceleyebilirsiniz.