Basın Bülteni- Amasya Et Ürünleri'nin Pişirilmiş Dana Tandır ürünü, Uluslararası Lezzet Enstitüsü'nden Lezzet Ödülü aldı
Ekonomi
Basın Bülteni- Amasya Et Ürünleri'nin Pişirilmiş Dana Tandır ürünü, Uluslararası Lezzet Enstitüsü'nden Lezzet Ödülü aldı
Gıda güvenliği ve hijyen odaklı üretimiyle, uluslararası kalite standartlarında
et ürünleri sunma ilkesini benimseyerek, geleneksel lezzetleri çiftlikten sofraya
tüketicileriyle buluşturan Amasya Et Ürünleri'nin Pişirilmiş Dana Tandır ürününe
Uluslararası Lezzet Enstitüsü tarafından Lezzet Ödülü verildi.
Amasya Et Ürünleri'nin özenle hazırladığı Pişirilmiş Dana Tandır ürünü, Belçika
merkezli Uluslararası Lezzet Enstitüsü (International Taste Institute) tarafından
verilen Lezzet Ödülüne (Superior Taste Award) layık görüldü.
Alanında uzman şefler ve sommelierlerden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmede
ürün, ilk izlenim, tat, görünüm, koku ve genel duyusal kalite kriterlerinde
yüksek puanlar aldı. Özellikle ürünün lezzetinin oldukça başarılı olduğu,
görsel bütünlüğü ve genel sunumuyla geleneksel tandır lezzetini başarılı biçimde
yansıttığı belirtildi.
14 Saatlik Geleneksel Lezzet, Modern Dokunuşla Buluşuyor
Pişirilmiş Dana Tandır, Amasya Et Ürünleri'nin geleneksel mutfak kültürüne saygılı
yaklaşımı ile modern tüketici ihtiyaçlarını bir araya getiriyor. Türk mutfağının
köklü yemeklerinden biri olan tandır, tüketicilere ısıt ye kolaylığı sunacak
şekilde hazırlanıyor. Dana etinin döş kısmı, özel baharat karışımıyla marine
edilerek ürüne uygun fırınlarda 14 saat boyunca düşük ısıda pişiriliyor. Ardından
hijyenik koşullarda gramajlanıp vakumlanarak ambalajlanıyor.
Pişirilmiş dana tandırın yanı sıra, Amasya Et Ürünleri portföyünde yer alan lezzet
ödülüne sahip diğer ürünler de geleneksel tatları modern üretim teknikleriyle
bir araya getiriyor. Fermantasyon yöntemiyle olgunlaştırılan Şef Dana Kangal
Sucuk ürünü, özel baharatlarla harmanlanarak hazırlanmaktadır. En seçkin dana kontrfile
etlerinden üretilen Çemeni Sıyrılmış Dana Pastırma ürünü ise, çemeni sıyrılmış
ve dilimlenmiş formuyla hem geleneksel tatları sevenlere hem de kullanım
kolaylığı arayan tüketicilere hitap etmektedir. Üretimin her aşaması İzlenebilirlik
sistemiyle kontrol altına alınmaktadır. Kullanılan ileri teknoloji yöntemler
ve uluslararası kalite standartlarıyla üretilen Çabucak Çemensiz Pastırma
ise, pratikliğiyle öne çıkıyor. Tek porsiyonluk ambalajı sayesinde şık sunumlara
ve hızlı tüketime uygun olacak şekilde hazırlanıyor.
Her Aşamada İzlenebilirlik ve Gıda Güvencesi
Amasya Et Ürünleri, Önce Et İyi Olacak sloganıyla, hayvanların uluslararası kalite
standartlarına uygun koşullarda yetiştirilmesinden kesim süreçlerine, etin
saklanmasından taşınmasına kadar tüm aşamaları titizlikle yürütüyor. İzlenebilirlik
sistemi sayesinde her ürün, yüksek hijyen ve uluslararası kalite standartlarında
üretiliyor. Kaynağı belli et vizyonuyla hareket eden Amasya Et Ürünleri,
kalite, güven, hijyen ve lezzeti bir arada sunmayı ilke edinmiştir. Entegre
üretim tesislerinde uluslararası standartlara uygun biçimde üretim yapan şirket,
geleneksel Türk mutfağı ürünlerini tüketicilere güvenle sunuyor.
-iDeal Haber Merkezi-
- twitter.com/iDealDataHaber // www.idealdata.com.tr -
Daha iyi, hızlı ve güvenli bir kullanım sağlamak amacıyla web sitemizde tarayıcı çerezleri kullanıyoruz.
Detaylı bilgi için
Çerez Aydınlatma Metni 'ni inceleyebilirsiniz.